Дизайн и поддръжка на интернет страницата Fisheyes Ltd | Privacy Policy

Pезервират Oнлайн

0/4

Центъра на Милано МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Свържете се с нас

Aдрес Via Baracchini, 12 - 20123, Milan Italy Phone +39 02 88431 Fax +39 02 804924

Милано може да не е столица на Италия, но е нейният икономически център и един от най-значимите градове в европа. Градът се намира в северната част на Италия и заема равнините на област Ломбардия. Малко известен е фактът че градът е основан около 600 г.пр.х. от келтите. По-късно, прес 222 г.пр.х. бива превзет от римляните и използван като упорна точка за тяхната западна империя. През последващите векове градът ще бъде цел на френските и австрийските интереси докато придобие независимост през 1859 година.

През Втората Световна Война градът е подложен на ожесточени бомбандировки и големи части от него са унищожени. Милано е известен с театърът ''Ла Скала'' и ''Дуомо'', която е една от най-големите църкви в света, по-малка единствено от Свети Петър в Рим. Марк Туейн е казал за катедралата Дуомо ''Какво чудо. Толкова величествен, толкова тържествен и обширен а в същото време толкова изящен, просторен и грациозен''.

Нашият адрес е улица Баракини, 12. Намираме се 5 минути пеша от метроспирка Мисори а автобус номер 54 спира точно пред хотела.

От централната гара на Милано

хванете жълтата метролиния в посока Сан Донато. Слезте на спирка Мисори и тръгнете по улица Албричи, завийте наляво по улица Ларга и след това още веднъж наляво по улица Баракини. Хотел Брунелeски на намира на номер 12 от дясната страна на улицата.

От летище Линате

хванете автобус номер 73, който води от терминала на летището дo булевард Еуропа. След като слезете тръгнете пеша по булевард Еуропа в посока Площад Фонтана и улица Ларга, след около 200 метра завийте надясно по улица Баракини.

От летище Малпенса

хванете Малпенса Експрес до станция Кадорна и след това червената метролиния до станция Мисори (ще се наложи да смените метролинийте на площад Дуомо). След това следвайте инструкцийте описани погоре отнасящи се за идващите от централната миланска гара.

Хотел Брунелески се намира на минути пеша от площад Дуомо, Операта Ла Скала и най – добрите в Милано, а може би и в света, шопинг бутици на улица Монтенаполеоне.