Website udarbejdet & vedligeholdt af Fisheyes Ltd | Privacy Policy

Bestil Online

0/4

CENTRAL MILAN PLACERING

Kontakt os

Adresse Via Baracchini, 12 - 20123, Milan Italy Phone +39 02 88431 Fax +39 02 804924

Milano er muligvis ikke Italiens hovedstad, men byen er hovedstad hvad angår erhvervslivet og den er en af Europas hovedbyer. Milano ligger i det nordlige Italien, ved Lombardy. Det er de færreste, som ved, at byen menes at være blevet grundlagt af Kelterne ca. 600 f.Kr. I 222 f.Kr. blev byen erobret af romerne, som brugte den til at fastholde deres rige mod vest. I de efterfølgende år viste også franskmændene og østrigerne interesse for byen, der først i 1859 opnåede sin selvstændighed.

Under Anden Verdenskrig blev byen udsat for omfattende bombardementer, der lagde store dele af byen øde. Milano er kendt for det berømte La Scala Teater og Duomo- katedralen, der er én af de største i verden. Den er Italiens andenstørste kirke, kun overgået af Peterskirken i Rom. Mark Twain udtalte om Duomo, at den var et under; så storslået, alvorlig, imponerende – og dog så skrøbelig, så luftig, så yndefuld.

Vi har til huse på Via Baracchini 12, som er blot fem minutters gang fra Missori metrostation, og bus nr. 54 standser lige overfor hotellet.

Fra Milano Centrale

Tager man den gule linje i retning mod San Donato. Stig af på Missori og gå ned ad Via Albricci, drej til venstre ad Via Larga. Drej til venstre igen, som er Via Baracchini. Hotellet har til huse i nr. 12 på højre hånd.

Fra Linate Airport/Lufthavn

Tager man bus nr. 73 fra lufthavnsterminalen til Corso Europa. Derefter tager man Corso Europa mod Piazza Fontana, Via Larga, og efter 200 meter drejer man til højre ad Via Baracchini.

Fra Malpensa Airport/Lufthavn

Tager man Malpensa Express til Cadorna og så den røde linje med metroen til Missori (med skift på Duomo). Herefter følges anvisningerne som fra Milano Centrale.

Brunelleschi Hotel ligger i gåafstand fra Duomo-pladsen, La Scala og den bedste shopping i Milano – måske endda i verden; Via Montenapoleone.