Website ontworpen & onderhouden door Fisheyes Ltd | Privacy Policy

Online Boeken

0/4

Milano Centrale locatie

Neem contact met ons op

Adres Via Baracchini, 12 - 20123, Milan Italy Phone +39 02 88431 Fax +39 02 804924

Milaan is dan wel niet de hoofdstad van Italie maar het is wel de hoofdstad van de zakenwereld en een van de grootste steden in Europa. De stad Milaan is gelegen in het noorden van Italie op de vlakten van Lombardije. De meeste mensen weten niet dat de stad waarschijnlijk door de Kelten gesticht is in ongeveer 600 v.C. In het jaar 222 v.C., werd de stad overvallen door de Romeinen om als vesting te dienen voor hun westerse rijk. In de lange jaren die daarop volgden, was de stad het middelpunt van belangstelling voor zowel de Fransen als de Oostenrijkers.

Gedurende de Tweede Wereldoorlog leed de stad ernstig onder de zware bombarderingen en het grootste deel van Milaan werd verwoest. Milaan is beroemd om zijn Theater La Scala en om zijn Dom, welke één van de grootste kerken ter wereld is, op de St. Pieter’s in Rome na. Mark Twain zei van Milaan’s Dom: “Wat een wonder. Zo overweldigend, zo statig en groot maar toch ook zo breekbaar, zo luchtig, zo sierlijk”.

Ons adres is Via Baracchini 12. We zijn op een 5 minuten loopafstand van het metro station Missori en bus n° 54 rijdt precies langs het hotel.

Vanaf Milaan Centraal

Neemt u de Gele Lijn richting San Donato. Stap uit bij Missori en loop door Via Albricci, sla links af naar Via Larga en weer naar links naar Via Baracchini. Hotel Brunelleschi is hier op nummer 12 aan de rechterkant.

Vanaf Vliegveld Linate

Neemt u autobus n° 73 van het vliegveld naar Corso Europa. Wanneer u dan uitstapt, neemt u Corso Europa richting Piazza Fontana, Via Larga en dan na 200 meter slaat u rechtsaf naar Via Baracchini.

Vanaf Vliegveld Malpensa

Neemt u de trein Malpensa Express richting Cadorna en dan met de metro Rode Lijn (bij Duomo overstappen) naar Missori. Hierna zoals hierboven vermeld vanaf Milaan Centraal.

Hotel Brunelleschi is gelegen op loopafstand van de Dom, van het Theater La Scala en van de beste shopping in Milaan en in de wereld – Via Montenapoleone.