Nettisivujen suunnittelu ja ylläpito Fisheyes Ltd | Privacy Policy

Varaa Online

0/4

MILAN KESKUSTASSA

Ota yhteyttä

Osoite Via Baracchini, 12 - 20123, Milan Italy Phone +39 02 88431 Fax +39 02 804924

Milánó lehet, hogy nem Olaszország fővárosa, de egyértelműen az ország üzleti fővárosa és az egyik legfontosabb város Európában. Milánó Észak-Olaszországban helyezkedik el, a termékeny Lombardia-síkságon. Úgy gondolják, hogy a városban i.e 606 körül kelták telepedtek le. I.e 202-ben a rómaiak foglalták el, erődként a nyugat-római birodalom számára. A következő hosszú periódusban francia és ausztriai érdekeltség célpontja volt, amíg vissza nem nyerte függetlenségét 1859-ben.

Milano kärsi laajoja tuhoja toisen maailmansodan aikaisissa ilmapommituksissa. Noin kolmasosa kaupungin rakennuksista tuhoutui. Eräs vaurioituneista rakennuksista oli Milanon maineikas La Scala oopperatalo, joka sittemmin on restauroitu ja avattu uudelleen käyttöön. Italian toiseksi suurin kirkko, Milanon Duomo, säilyi pommituksista tuhoitta. Duomon kauneutta ja ihmeellisyyttä on ihailtu kautta aikojen. Kirjailija Mark Twainin sanoin: “Kuin ihme. Niin majesteetillinen, niin totinen ja niin valtava, mutta silti niin herkkä, niin keveä ja niin siro.

Missori metroasemalle on meiltä vain viiden minuutin kävelymatka, ja bussi numero 54 pysähtyy aivan hotellimme ulkopuolella.

Milanon Centrale päärautatieasemalta

Pääset Hotel Brunelleschille ottamalla keltaisen metro linjan, San Donaton suuntaan. Jää pois Missori-asemalla ja kävele Via Albriccia pitkin. Käänny vasempaan Via Largalle ja jälleen vasemalle, Via Barachhinille. Hotel Brunelleschi sijaitsee oikealla puolella katua, numerossa 12.

Milanon Linate lentokentältä

Hotel Brunelleschille pääset ottamalla bussin numero 73 Jää pois Corso Europalla ja kävele Piazza Fontanan ja Via Largan suuntaan. Käveltyäsi 200 metriä, käänny oikealle, Via Bracchinille.

Milanon Malpensa lentokentältä

Pääset Hotel Brunelleschille ottamalla ensin Malpensa Express lentokenttäbussin Cadornaan, ja sitten punaisella metrolinja Missorin asemalle (vaihto Duomo-asemalla). Kävele Via Albriccia pitkin, käänny vasempaan Via Largalle ja jälleen vasemalle, Via Barachhinille. Hotel Brunelleschi sijaitsee oikealla puolella katua, numerossa 12.

Brunelleschi Hotel sijaitsee kävelymatkan päästä Duomosta, La Scala oopperatalosta ja Milanon maailmankuulusta Via Montenapoleone ostoskadusta. Osoitteemme on Via Baracchini, 12.