Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε και διατηρείται από την Fisheyes Ltd | Privacy Policy

Κράτηση

0/4

ΚΕΝΤΡΙΚΗ MILAN ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση Via Baracchini, 12 - 20123, Milan Italy Phone +39 02 88431 Fax +39 02 804924

Το Μιλάνο μπορεί να μην αποτελεί την πρωτεύουσα της Ιταλίας αλλά είναι η επιχειρηματική πρωτεύουσα και μία από τις κυριότερες πόλεις της Ευρώπης. Η πόλη του Μιλάνο βρίσκεται στη Βόρεια Ιταλία χτισμένη στις πεδιάδες της Λομβαρδίας. Άγνωστο σε πολλούς, η πόλη θεωρείται ότι πρωτοκατοικήθηκε από Κέλτες γύρω στο 600 π.Χ. Έπειτα, το 222 μ.Χ., κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους σαν οχυρό της δυτικής τους αυτοκρατορίας. Μεταγενέστερα αποτέλεσε στόχο ενδιαφερόντων Γάλλων και Αυστριακών μέχρι που το 1859 που επανέκτησε την ανεξαρτησία της.

Κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο υπέστη σοβαρούς βομβαρδισμούς, που κατέστρεψαν μεγάλες εκτάσεις της πόλης. Το Μιλάνο είναι γνωστό για το διάσημο Θέατρο Λα Σκάλα και το Ντουόμο, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκκλησίες του κόσμου, μόλις η δεύτερη σε μέγεθος στην Ιταλία μετά τον Άγιο Πέτρο της Ρώμης. Ο Μαρκ Τουαίην είπε για τη Ντουόμο του Μιλάνο, «Τι θαύμα. Τόσο μεγαλειώδης, τόσο κατανυκτική και τόσο τεράστια μολονότι εκλεπτυσμένη, τόσο αιθέρια, τόσο χαριτωμένη».

Η διεύθυνσή μας είναι Via Baracchini, 12. Βρισκόμαστε μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από τη στάση του μετρό Missori και το λεωφορείο 54 περνάει ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο.

Από το Milano Centrale

πάρτε την Κίτρινη γραμμή με κατεύθυνση San Donato. Κατεβείτε στη στάση Missori και περπατήστε κατηφορικά στη Via Albricci, στρίψτε αριστερά στη Via Larga και πάλι αριστερά στη Via Baracchini. Το Ξενοδοχείο Brunelleschi βρίσκεται στον αριθμό 12 στο δεξί σας χέρι.

Από το Αεροδρόμιο Linate

πάρτε το λεωφορείο 73 από το terminal του αεροδρομίου προς το Corso Europa. Αφού κατεβείτε περπατήστε στο Corso Europa προς την Piazza Fontana, τη Via Larga και έπειτα από 200 μέτρα στρίψτε δεξιά στην Via Baracchini.

Από το Αεροδρόμιο Malpensa

πάρτε το Malpensa Express για Cadorna και μετά την Κόκκινη γραμμή του Μετρό για Missori (αλλάζοντας στη Duomo). Έπειτα ακολουθείστε πάντα τις ίδιες οδηγίες που αναφέρονται πιο πάνω για το Milano Centrale.

Το Ξενοδοχείο Brunelleschi βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την πλατεία της Ντουόμο, την Όπερα Λα Σκάλα και το καλύτερο εμπορικό του Μιλάνο και πιθανώς του κόσμου – Via Montenapoleone.