Az oldalt készítette és karbantartja a Fisheyes Ltd | Privacy Policy

Foglaljon online

0/4

Milánó központjától HELY

Lépjen kapcsolatba velünk

Cím Via Baracchini, 12 - 20123, Milan Italy Phone +39 02 88431 Fax +39 02 804924

A második világháborúban elszenvedett súlyos bombázás elpusztította a város nagy részét. Milánó leghíresebb látnivalói a La Scala Színház és a Dóm, amely az egyik legnagyobb templom a világon, a második legnagyobb Olaszországban, a római Szent Péter-Bazilika után. Mark Twain mondta a milánói dómról: „Milyen csodálatos. Olyan nagyszerű, olyan ünnepélyes, olyan hatalmas, ugyanakkor olyan törékeny, olyan kecses.”

Címünk a Via Baracchini 12. Körülbelül 5 percre vagyunk gyalog a Missori metrómegállótól, az 54-es autóbusz pedig közvetlenül a szállodával szemben halad el.

A Milano Centrale-ról

Menjen a Sárga metróvonalon San Donato fele. Szálljon le a Missori megállónál, menjen végig a Via Albricci-n, forduljon balra a Via Larga-ra, aztán ismét balra a Via Baracchini-re. A Hotel Brunelleschi a 12 szám alatt található, a jobb oldalon.

A Linate Repülőtérről

Vegye a 73-as autóbuszt a repülőtér terminálról a Corso Europa-ra. Leszállás után haladjon a Corso Europa-n a Piazza Fontana és a Via Larga fele, aztán 200 méter után forduljon jobbra a Via Baracchini-re.

A Malpensa Repülőtérről

Vegye a Malpensa Expresst Cadorna-ig, aztán a Piros metróvonalon menjen Missori-ig (váltani kell a Dómnál). Innen kövesse a fent említett utasításokat a Milano Centrale-tól.

A Brunelleschi Hotel rövid távolságra van a Dóm terétől, a La Scala színháztól, Milánó és talán a világ leghíresebb vásárló utcájától – a Via Montenapoleone-tól.