Webbsidan designad och underhålls av Fisheyes Ltd | Privacy Policy

Boka online

0/4

CENTRAL MILAN PLATS

Kontakta oss

Adress Via Baracchini, 12 - 20123, Milan Italy Phone +39 02 88431 Fax +39 02 804924

Milano är inte Italiens huvudstad, men det är en businesshuvudstad och en av de viktigaste städerna i Europa. Staden Milano är belägen i norra Italien vilar på slätterna i Lombardiet. Okänt för de flesta, tros staden varit lösts av kelterna runt 600BC. Sedan i 222BC, togs det över av romarna som ett fäste för sitt västerländska imperium. Under de kommande åren var det också målet för både de franska och österrikiska, förrän landet blev självständigt 1859.

Under andra världskriget drabbades Milano svårt av bombningar, som förstörde stora delar av staden. Milano är känt för sitt berömda La Scala-teatern och Duomo, som är en av de största kyrkorna i världen, störst i Italien är Peterskyrkan i Rom. Mark Twain sa en gång om Milano Duomo, "Vilken undra. Så grant, så högtidligt, så stor men ändå så fin, så luftig, så graciös".

Vår adress är Via Baracchini, 12. Vi är bara fem minuters promenad från Missori tunnelbanestation och bussen stannar mittemot hotellet.

Från Milano Central

Tar du den gula linjen i riktning mot San Donato. Stig av vid Missori och gå längs Via Albricci, sväng vänster in på Via Larga och vänster igen in på Via Baracchini. Hotell Brunelleschi ligger på nummer 12 på höger sida.

Från Linate flygplats

Tar du buss nr 73 från flygplatsterminalen till Corso Europa. Efter att ha gått av ta Corso Europa mot Piazza Fontana, Via Larga och sedan efter 200 meter sväng höger in på Via Baracchini.

Från flygplatsen Malpensa

Ta Malpensa Express till Cadorna och sedan röda tunnelbanelinje till Missori (byte vid Duomo). Efter detta följer samma instruktioner som ovan från Milano Central.

Från Brunelleschis ligger Piazza Duomo, Operahuset La Scala och den bästa shoppingen i Milano och förmodligen världens bästa- Via Montenapoleone inom gångavstånd.